top of page
Løko

LØKO
Løko har 24 brikker i sitt brett og blir stort sett brukt på litt høyere klassetrinn. Løko har hefter innen Norsk, matematikk, engelsk og samfunnskunnskap.

miniLøko

miniLØKO
Miniløko er tilpasset første del av barneskolen og vi har en mengde hefter som er morsomme og lærerike. Løkobrettet har 12 brikker. Miniløko tar hensyn til at barn er forskjellige og oppgavene ligger på forskjellige nivåer slik at alle barn finner oppgaver tilpasset deres ferdighetsnivå.

miniminiLøko
Annet
a485f3fb060a0899ca1f87aab2e597aaVVVVVVVV

miniminiLØKO
Miniminiløko er den enkleste formen for løko. Her har brikkene figurer i stedet for tall og de er tykkere så det er lettere for små barnehender å arbeide med. Oppgavene passer for barnehager og for 1. trinn.

LAGERSALG!
Skolebokforlaget har også andre typer opplæringsmateriell i tillegg til LØKO-seriene. Her er titler innen lesing og synging, tegning og sangkalender.

Fargelegg Kunst!

Fargelegg kjente kunstverk mens du lærer om kunstnerne, Claude Monet, Vincent Van Gogh Nikolai Astrup. Pakken inneholder 3 hovedbøker med tilhørende fargeleggingshefter for hver kunstner.

HHHHHHHHHHHHHHHH.jpg
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv.jpg
OOOOOOOOOOOO.jpg

For de aller minste!
Pekebøker for små barn. Solide kvalitetsbøker med tykke sider. Fra ca 2år.

Differensierte oppgaver!
Tilbudspakke! Pakke med differensierte oppgaver i matte og norsk. LØKO et individuelt og selvkontrollerende hjelpemiddel for barn og ungdom på ulike utviklingstrinn og modenhetsnivå. Pakken er tilpasset nybegynnere.

VVVVVVVVVVVVVV.jpg

Lær alfabetet!
Lese og skrivehefter med bokstavopplæring.

bottom of page